Доска почета
avatarMelenium - 0%
  81.00
Конкурсы - 0
Бонусы - 0
Вступить в команду
avatarkotofei - 0%
  34.00
Конкурсы - 0
Бонусы - 0
Вступить в команду
avatarkoprudpw2 - 0%
  53.00
Конкурсы - 0
Бонусы - 0
Вступить в команду
avatarabashin - 0%
  75.40
Конкурсы - 0
Бонусы - 0
Вступить в команду
avatarAntares07 - 0%
  80.00
Конкурсы - 0
Бонусы - 0
Вступить в команду
Реклама (баннер 200x300)

Мы работаем
28.03.2024г. 13:27Дата и время сервера
Поиск товаров

Поиск товаров
Программы::

Технології харчових концентратів" разом з кресленням


Дата размещения:11.01.2020 20:26:00  Тип товара:file  Размер:371874

ЗМІСТ
ВСТУП3
1.ВИХІДНІ ДАНІ9
2. ВИМОГИ НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ ДО ЯКОСТІ СИРОВИНИ12
3. ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СПОСОБІВ ВИРОБНИЦТВА КАВИ НУТУРАЛЬНОЇ СМАЖЕНОЇ14
4. ВИБІР І ОБҐРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ВКАЗАНОГО ВИДУ ВИРОБІВ19
5. ОБГРУНТУВАННЯ ВИБОРУ АПАРАТУРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СХЕМИ22
6. ОПИС ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА КАВИ НАТУРАЛЬНОЇ СМАЖЕНОЇ25
7. РОЗРАХУНОК НОРМИ ВИТРАТ СИРОВИНИ НА ВИРОБНИЦТВО 1 Т КАВИ НАТУРАЛЬНОЇ СМАЖЕНОЇ27
ЗАКЛЮЧЕННЯ28
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ30


Актуальність теми обумовлена тим, що економічне значення кондитерської промисловості визначається важливістю харчової промисловості в цілому - однієї з найбільших галузей промисловості, ефективність якої визначає рівень цін на продовольчі товари. Кондитерська промисловість займає четверте місце серед харчових галузей (слідуючи за хлібопекарської, молочної та рибної). на неї припадає 10% зайнятості всієї харчової промисловості. Зростання продуктивності до кондитерської галузі буде сприяти зростанню продуктивності всієї харчової промисловості, а, отже, і підвищенню рівня економічного розвитку країни і рівня життя населення. [2]
Харчові концентрати — це продукти, які пройшли у виробничих умовах первинну і кулінарну обробку з наступним висушуванням. Ці в основному багатокомпонентні суміші мають ряд переваг порівняно з іншими продуктами харчування. Використовуючи їх, можна швидко і з мінімальними затратами праці приготувати їжу. В їх складі, при малому об´ємі і масі, сконцентровано багато поживних речовин, які повніше засвоюються організмом людини.
Концентрати харчові - сухі набори харчових продуктів, підготовлені для вживання після короткочасної теплової обробки. Харчові концентрати готуються з сировини високої якості і містять всі необхідні інгредієнти для забезпечення поживних і смакових властивостей одержуваних страв відповідно їх розкладці, володіють високою харчовою цінністю. Асортимент харчових концентратів включає різноманітні перші, другі і треті страви, дієтичні страви, молочні й круп´яні суміші для дитячого харчування та ін. У таблиці показано хімічний склад і калорійність деяких харчових концентратів. Харчові концентрати можуть бути у вигляді брикетів, запечатаних в пакети, банки і т. П., На яких зазвичай вказано склад харчових концентратів, терміни придатності та спосіб приготування. У зв´язку з малим вмістом вологи харчові концентрати стійкі до храненію- так, супи-пюре бобові можуть зберігатися до 12 місяців, каші круп´яні (10% жиру) - до 6 місяців. Найбільш часто псування піддається жир, який, окислюючись, погіршує смакові показники харчових концентратів. Виготовлення харчових концентратів без жиру або з мінімальною кількістю жиру дозволяє продовжити термін їх зберігання. При реалізації харчових концентратів необхідно контролювати терміни їх зберігання, а в разі перевищення цих строків дозволяти продаж тільки після проведення відповідного аналізу.
Харчові концентрати є продукти, готові до використання або потребують незначною термічної обробки.Отличительними особливостями їх є низький вміст вологи (від 4 до 12%), що сприяє тривалого зберігання продукту без зниження якості, висока концентрація поживних речовин й добра засвоюваність.Калорийность харчових концентратів становить 330–550 Ккал на 100 р продукту.Концентрати призначені приготування їжі в похідних умовах (наприклад, в експедиціях), але й у домашніх.
Останніми роками відбувається розширення асортименту і підвищення випуску концентратів, вдосконалення технології з допомогою ширшого впровадженнясублимационной сушіння, застосування нових матеріалів для упаковки. Харчова цінність концентратів визначається складом сировини й то, можливо значно підвищена з допомогою раціонального добору продуктів, запровадження рецептуруобогатителей, і навіть технологічної обробки, що дозволяє підвищити засвоюваність концентратів. Для їх виготовлення використовується сировину, минуле кулінарну обробку та сушіння:варено-сушеная крупа чи бобові, сушені овочі й картопля, макаронні вироби, різні види борошна; з харчів тваринного походження – сушене м´ясо, риба, яєчний порошок і молочних продуктів (сухого молока незбиране чи знежирене, суха молочна сироватка, сколотини), що забезпечують більш повноцінний склад концентратів. Заради покращання смакових достоїнств і підвищення харчової цінності до рецептури обідніх концентратів вводять білкові збагачувачі, сіль, цукор, прянощі, лимонну кислоту, плодово-ягідні екстракти і сушений виноград, сухі гриби чи порошок сухих грибів,томат-па









Правила проекта   WMPOCHTAR.COM 2022 - © 2024  
177